Co potrzebujesz?
(tak umyłam blat .-.)
- pół kubka płatków owsianych
- mleko (ja użyłam ryżowe). Tylko tyle, żeby zamoczyć płatki
- 1,5 banana (jeżeli są małe, wtedy weź dwa)
- kako według uznania
- daktyle (mogą być rodzynki)
Sposób:
Płatki zalej mlekiem i poczekaj chwile, niech zmiękną. Banany stratuj widelcem. Pokrój daktyle na drobne kawałki. Wymieszaj składniki z kako. Rozgrzej patelnie i smaż jak jajecznice. uważaj, żeby nie przypalić.
Ciekawy przepis! Trzeba będzie spróbować!
OdpowiedzUsuńWygląda całkiem smacznie :D
OdpowiedzUsuńBędzie trzeba wypróbować.
http://aniaszumlas.blogspot.com/
spoko przepis , chetnie wypróbuje :d
OdpowiedzUsuńpozdrawiam ;d
muuooaa.blogspot.com
Na pewno wypróbuje przepis, zapraszam do mnie :D
OdpowiedzUsuńhttp://magnificablog.blogspot.com/
Wygląda bardzo smakowicie. :-)
OdpowiedzUsuńhttp://skin-laser.pl/
śmiesznie ją nazwałaś i jest wegańska więc już ją kocham <3
OdpowiedzUsuń